Online radionica: Društvene platforme kao mjesta zagovaranja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama; Društvene platforme kao mjesta zagovaranja” koju će 16. studenoga 2023. s početkom u 10 sati održati Udruga DKolektiv – organizacija za društveni razvoj.

PRIJAVA NA RADIONICU

Cilj radionice je pružiti bolje razumijevanje kako zagovarati pozitivne društvene promjene kroz društvene platforme. Zagovaranje je jedan od ključnih instrumenta u procesu društvenih promjena, a društvene mreže su postale važan zagovarački alat. Kroz ovu radionicu sudionici će naučiti kako razviti učinkovite strategije zagovaranja koristeći potencijale društvenih medija kao snažno sredstvo za širenje svojih poruka i mobilizaciju podrške. Radionicu vode zaposlenici DKolektiva.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Scroll to Top
Skip to content