U Osijeku se održava prvi znanstveno-stručni dijalog „Regionalni razvoj u Hrvatskoj: razvojna tranzicija Slavonije“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije s partnerima Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Zavodom za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku – HAZU, Hrvatskom udrugom poslodavaca i Hrvatskim društvom ekonomista u utorak, 27. veljače u Osijeku organizira l. Znanstveno-stručni dijalog pod nazivom Regionalni razvoj u Hrvatskoj: razvojna tranzicija Slavonije.

Okupljenima će se obratiti dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku prof. dr. sc. Boris Crnković, Rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prof. dr. sc. Vlado Guberac, gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Radić i zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić, dok će ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić započeti dijalog dijeleći ključne uvide o strategijama i planovima Ministarstva vezanim uz razvojnu tranziciju Slavonije.

U tematskoj raspravi o izazovima i perspektivama razvojne tranzicije Slavonije sudjelovat će zastupnica u Hrvatskom saboru Nataša Tramišak, mag. iur., zamjenik gradonačelnika Osijeka dr.sc.Dragan Vulin, direktorica Hrvatske udruge poslodavaca Irena Weber, dipl. oec. i predsjednica Katedre za opću ekonomiju Ekonomskog fakulteta u Osijeku prof. dr. sc. Đula Borozan, uz moderiranje prof. dr.sc.Nataše Drvenkar s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Događanje će biti održano u Auli glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku s početkom u 11 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice.

Program događanja dostupan je na poveznici

Scroll to Top
Skip to content