U Karlovcu će se održati informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“

U ponedjeljak, 1. srpnja 2024., s početkom u 10:00 sati, u Karlovcu će se, u prostorijama „Nikola Tesla Experience“ centra održati informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Događanju će prisustvovati državna tajnica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Spomenka Đurić, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić.

„EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“ naziv je niza događanja namijenjenih predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja kako bi se što bolje upoznali s nacionalnim i lokalnim razvojnim mogućnostima.

Tijekom događanja uzvanicima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. posebno novih programa Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. (PKK) i Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027. (ITP). Predstavit će se i ITU mehanizam urbanog područja Karlovca, mogućnosti koje pruža proces industrijske tranzicije hrvatskih regija, Program transnacionalne suradnje Euro-MED te poziv za novi projekt EmBrace, Urbani razvojni fond i poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a“. Tema panel rasprave u kojoj će sudjelovati predavači i predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave bit će razvojne mogućnosti Urbanog razvojnog fonda.

Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici:

https://bit.ly/4ev6xgt

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se zaprimati do 28. lipnja 2024. ili do popunjena kapaciteta. Zainteresirani će moći pratiti događaj i uživo putem YouTube kanala Ministarstva EU fondovi Hrvatska.

Scroll to Top
Skip to content