Održane informativne radionice za potencijalne prijavitelje na Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a”

Nakon dvije održane radionice u Zagrebu (28. i 29.svibnja), u Šibeniku  3. lipnja 2024. u prostoru Gradske knjižnice Juraj Šižgorić Šibenik održana je treća po redu informativna radionica za potencijalne prijavitelje za Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a” objavljen u sklopu Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. i Europskog socijalnog fonda plus. Informativna radionica za potencijalne prijavitelje za Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a” održana je 4. lipnja 2024.  u  Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Ulici slobode 2  u Splitu. Na radionicama su se dala pojašnjenja na natječajnu dokumentaciju i polaznike se upoznalo sa postupkom podnošenja projektne prijave preko sustava eKohezija.

Na obje radionice prisustvovalo je oko 50 sudionika kojima su se uz djelatnice Ureda za udruge koje su vodile informativnu radionicu i djelatnica i djelatnika Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva  koji su odgovarali na pitanja potencijalnih prijavitelja na Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a” uvodno  obratili Helena Beus, ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za udruge i Luka Bogdan, zamjenik Upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te zaželjeli svima prisutnima uspješnu prijavu na Poziv.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kao Posredničko tijelo razine 2 je, u svrhu pružanja podrške potencijalnim prijaviteljima na Poziv “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a“, izradila interaktivne animirane video vodiče/učilice kako bi se potencijalnim prijaviteljima olakšala priprema i prijava projektnih prijedloga za ovaj Poziv. U ovim kratkim animiranim video zapisima odvojeno su obrađene najbitnije odrednice pojedinih dijelova Poziva na dostavu projektnih prijedloga sadržane u Uputama za prijavitelje.

Navedeni video zapisi dostupni su na sljedećim poveznicama

Učilica o Prihvatljivim projektnim aktivnostima i mjerljivim ishodima STEM Poziva 2024 – https://vimeo.com/953561229

Učilica o Prihvatljivim prijaviteljima i partnerima STEM Poziva 2024 – https://vimeo.com/953562112

Učilica o Prihvatljivosti troškova STEM Poziva 2024 – https://vimeo.com/953562213

Učilica o Općim informacijama STEM Poziva 2024 – https://vimeo.com/953559630

Učilica o Horizontalnim načelima STEM Poziva 2024 – https://vimeo.com/953559565

Prezentaciju s održane radionice možete preuzeti u nastavku:

https://eufondovi.gov.hr/wp-content/uploads/2024/06/ESF-Informativna-radionica_STEM-2021.-2027.pdf

Scroll to Top
Skip to content