Informativne radionice o pozivu „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za promociju STEM-a“ održat će se u Šibeniku i Splitu

Ured za udruge Vlade RH 3. i 4. lipnja, u Šibeniku i Splitu, organizira informativne radionice o pozivu „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a“, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda plus, u sklopu Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. u svrhu detaljnijeg informiranja potencijalnih prijavitelja i/ili partnera.

Radionica u Šibeniku održat će se u ponedjeljak, 3. lipnja, od 11:00 do 13:00 sati, u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, Poljana 6. Za sudjelovanje u radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac do petka, 31.5., do 12 sati.

Radionica u Splitu održat će se u utorak, 4. lipnja, od 11:00 do 13:00 sati, u  Gradskoj knjižnici Marka Marulića, Ulica slobode 2. Za sudjelovanje u radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac do ponedjeljka, 3.6., do 12 sati.

Nakon isteka roka za prijavu svi prijavljeni sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju putem adrese elektroničke pošte. Dodatna pitanja se mogu postavljati na sljedeću e-poštu: esf@udruge.vlada.hr.

Scroll to Top
Skip to content